Utvikler hos Lekekassen

 Shopsystem bygger videre på suksessen vi har hatt med lekekassen.no og tar netthandel til nye høyder. Som utvikler i Shopsystem vil du kunne være med på å påvirke retningen vi skal ta for å kunne tilby enda mer optimaliserte netthandelsløsninger til kundene våre.

 

Nå ser vi etter en utvikler som kan hjelpe oss på veien videre mot å bli enda bedre. Sammen med resten av teamet vårt kommer du til å være sentral i videreutviklingen av teknologipakken vår. Teamet består i dag av fem engasjerte medarbeidere med bred kompetanse som gleder seg til å få flere dyktige kollegaer. Som utvikler i Shopsystem vil du være del av et kompetent, uredd, åpent og akkurat passe nerdete miljø der det er stort rom for å påvirke hvordan vi skal se ut i fremtiden.

 

Vi ser etter deg som er løsningsorientert i en hverdag som raskt endres og liker høyt tempo. Du vil være del av et utviklingsteam som kontinuerlig jobber med å forbedre våre tekniske løsninger på en driftsikker måte, samt utvikle nye funksjoner og systemer. Du kommuniserer godt på engelsk, både skriftlig og muntlig.

 

Vi bruker i dag blant annet teknologier som GIT, AWS og Magento. Våre systemer er bygget opp av en rekke forskjellige programmeringsspråk, med en hovedvekt av php. Vi er stadig på jakt etter å utvikle oss, utforske og ta i bruk teknologi som har stor effekt på resultater.

 

Vil du høre mer om rollen? 

Hvis du Googler oss, kommer du per i dag til en ganske kjedelig nettside. Vi har rett og slett andre ting vi synes er mye mer spennende å utvikle.

Synes du at rollen høres ut som noe som kan passe for deg, anbefaler vi deg heller å ta kontakt med Heidi for litt mer informasjon enn det nettsiden kan tilby.

 

Om arbeidsgiveren

Shopsystem er en del av Lekekassen Holding AS, som blant annet består av selskapene Lekekassen (NO), Toyspace (SE/DK) og importselskapet TAS Import. Lekekassen.no er Norges største lekebutikk og en av landets raskest voksende e-handelsaktører. Siden etableringen i 2013 har Lekekassen.no vokst raskt. Lekekassen omsatte i 2020 for 546 millioner NOK. Lekekassen Holding AS eies 67% av Europris.

 

 

Heidi Tegdan Skinningsrud

CTO – Lekekassen / Shopsystem

(+47) 40 69 89 82